Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U narednim godinama

Ronaldo izdvojio tri talenta koji bi mogli zahvatiti svijet nogometa poput oluje

Cristiano Ronaldo naveo je tri igrača koji bi u narednih nekoliko godina mogli zahvatiti nogometni svijet poput oluje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na pitanje postoji li netko tko bi mogao postati ''novi Cristiano Ronaldo'', pobjednik Eura 2016. brzo je kazao da, iako ima mnogo dobrih talenata, nitko ne može biti poput njega.

''Nitko ne može biti novi Cristiano Ronaldo, nema dvojnika. Sljedeći će biti ono što mora biti, ali nikada isti. To se ne događa'', bila je jasna zvijezda Reala.

Međutim, 31-godišnjak, koji je nedavno produljio ugovor s Realom i Nikeom, izdvojio je tri igrača koji imaju potencijal za veliki uspjeh.

''U Europi ima mnogo mladih talenata i mogu ih spomenuti nekoliko: Renato Sanches, Andre Gomes i Joao Mario. Spomenuo sam samo portugalske talente, ali postoji u Europi dosta mladih igrača koji imaju sposobnost otići daleko'', rekao je Ronaldo.

Sva tri portugalska talenta koja je spomenuo nakon Eura u Francuskoj ostvarili su unosne transfere. 19-godišnji Sanches pridružio se Bayernu za 35 milijuna eura, a mladog veznjaka uspoređuju s legendarnim Nizozemcima Edgarom Davidsom i Clarenceom Seedorfom.

Andre Gomes otišao je u Barcelonu za naknadu sličnoj Sanchesovoj, a mnogi ga vide kao nasljednika Andresa Inieste. Treći od njih, Joao Mario, završio je u Interu za oko 40 milijuna eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider