Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaki put poteškoće

Costa opet otkazao reprezentaciju: Treba li ga se Španjolska odreći?

Napadač Chelseaja Diego Costa opet je otkazao poziv španjolskog izbornika Vicentea del Bosqea za kvalifikacijsku utakmicu protiv Ukrajine i prijateljski dvoboj s Nizozemskom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Costa je odbio poziv zbog ozljede zadobivene u nedjeljnoj utakmici protiv Hulla, na kojoj je zabio pogodak i asistirao, ali je izašao iz igre 15 minuta prije kraja.

Rođeni Brazilac, koji se nije iskazao na SP u Brazilu, gdje je dočekan kao izdajnik, ima vrlo malo nastupa za Španjolsku nakon Mundijala. Otkazivao je zbog ozljeda i umora, a zbog njega su verbalno 'zaratili' del Bosque i trener Chelseaja Jose Mourinho.

Mourinho je koncem prošle godine u svom stilu 'zamolio' Vicentea del Bosquea da odmori njegovog ponajboljeg nogometaša. Costa je tada vukao ozljedu koljena, ali nije bilo šanse da ga Mourinho ne stavi u igru baš svaku utakmicu.

''Ne želim birati između Chelseaja i reprezentacije. Mourinho mi ništa nije rekao na tu temu, no mora shvatiti da sam ja taj koji donosi odluku hoću li zaigrati ili ne. U Chelseaju imam povjerenja u trenera i tehnički tim i ako budem imao problema reći ću im'', rekao je Costa prije nekoliko mjeseci.

Umjesto Coste poziv je dobio napadač Malage Juanmi, koji je ove sezone postigao sedam pogodaka u Primeri. Španjolska će kvalifikacijski meč protiv Ukrajine igrati 27. ožujka u Sevilli, a četiri dana igraju u Nizozemskoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider