Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Novi Luka Modrić'

Ante Ćorić odlazi u Tottenham, Dinamu četiri milijuna eura?

Pregovori su već u poodmakloj fazi i iščekuje se realizacija transfera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša Ante Ćorić na korak je od prelaska u Tottenham.

Tvrdi to Tuttomercato.web, talijanski portal specijaliziran za transfere, koji piše kako je "Dinamov dragulj blizu potpisa za londonski klub koji će iduće sezone igrati u Ligi prvaka".

Dinamo bi, navode Talijani, trebao dobiti četiri milijuna eura na ime odštete za igrača kojeg talijanski, ali i engleski mediji opisuju kao 'novog Luku Modrića'.

Na Ćorićevu dolasku inzistira menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino, kako bi u idućoj sezoni dobio jednu opciju više u sredini terena jer Spurse čeka nastup na četiri fronta.

Naravno, nije zgusnuti raspored glavni razlog zbog čega Pochettino želi igrača koji je 14. travnja proslavio 19. rođendan već to što na White Hart Laneu računaju da bi se, poput Modrića, Ćorić mogao razviti u jednog od najboljih veznjaka Premierlige i onda (eventualno) otići za višestruko veći iznos od onog za kojeg će platiti Dinamu.

Ove sezone je Ćorić u svim natjecanjima nastupio 41 put, a postigao je pet golova i upisao šest asistencija. Dao je solidan obol u Dinamovom osvajanju 11. uzastopnog naslova prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider