Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'haha, ozbiljno'

VIDEO Ranieri neće znati da je njegov Leicester osvojio naslov?

Claudio Ranieri izabrao je čudno vrijeme za odlazak u Italiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tvorac jedne od najljepših nogometnih bajki ikad ispričanih, talijanski stručnjak Claudio Ranieri, neće gledati utakmicu koja će njegovom Leicester Cityju možda donijeti povijesni prvi naslov engleskog prvaka. Naime, u trenucima kada Chelsea i Tottenham u ponedjeljak započinju svoj ogled, u kojem gostujući 'spursi' moraju slaviti ako žele ostati u igri za naslov, Ranieri polijeće iz Italije gdje će posjetiti svoju 96-godišnju majku.

"Volio bih gledati utakmicu, ali kada ona započinje istovremeno imam let iz Italije za Englesku. Saznat ću rezultat kad sletim. Možda", rekao je uz smiješak Ranieri.

"Posjetit ću majku. Ima 96 godina. Volio bih je odvesti na ručak", rekao je Ranieri, kojeg potom jedan novinar pitao gdje živi, a odgovor je bio neprocjenjiv.

"Neću ti reći. Ti si 'latino lover'", rekao je Ranieri i nasmijao cijelu dvoranu.

Leicester City je ove nedjelje uzeo bod na Old Traffordu i stigao doslovno na milimetar od naslova prvaka. Tottenhamu, jedinom preostalom konkurentu za naslov, treba čudo da dohvati naslov, odnosno tri pobjede u završnici sezone i dva poraza Leicestera.

Ako 'spursi' ne slave u ponedjeljak Leicester će osvojiti svoju premijernu titulu prvaka u 132-godišnjoj povijesti kluba.

"Za nas je u ovom trenutku najvažnije da nastavimo sanjati i raditi. Rekao sam svojim igračima još prije tri utakmice: 'dečki, Tottenham će do kraja sve pobijediti. Koncentrirajmo se na sebe'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider