Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije brutalne ponude

City kvari posao Barceloni: Istrest će 155 milijuna eura?!

Dva mjeseca do kraja prijelaznog roka zahuktava se europska nogometna tržnica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester City kreće u akciju, a prve mete su im Paul Pogba i Kevin De Bruyne.

Prema stanju stvari u posljednjih 10-ak dana, pole-position među moćnim europskim platišama u utrci za dovođenjem Pogbe drži Barcelona, ali City je, piše engleski Telegraph, spreman uletjeti u cijelu priču ponudom od 71 milijun funti odnosno 100 milijuna eura.

Čelnici Citya nanjušili su svoju priliku u tome što francuski veznjak želi pričekati završetak izbora u Barceloni prije nego uđe u pregovore s Kataloncima. Juventus će ovo sigurno prihvatiti, ali pitanje je što o interesu Građana misli Pogba zajedno sa svojim zastupnicima.

Osim Pogbe, na meti Citya je i fantastični ofenzivac Wolfsburga De Bruyne, koji iza sebe ima briljantnu sezonu u Bundesligi gdje je bio najbolji asistent i najzaslužniji čovjek za drugo mjesto Wolfsburga.

Za njega je City pripremio 40 milijuna funti (55 milijuna eura) što znači kako za dvije glavne mete menadžer Manuel Pellegrini uz blagoslov arapskih vlasnika kluba može ponuditi 155 milijuna eura.

Iz Wolfsburga su se već oglasili po pitanju svog najboljeg igrača: "De Bruyne ima ugovor s nama do 2019. i to je jasan znak svim zainteresiranim klubovima", poručio je sportski direktor Vukova Klaus Allofs.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider