Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Pobjeda za ambijent'

Ćiro dobio ovacije u Zadru: Čeka nas još mukotrpnog rada!

Nogometaši Zadra u osmom kolu HNL-a pobijedili su Slaven Belupo 4:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odigrali su odličnu utakmicu pod vodstvo Ćire Blaževića, kojem je to bio debi na klupi. 'Trener svih trenera' dobio je ovacije zadarske publike, navijači su mu uzvikivali 'Ćiro majstore'.

Ćirina premijera iz snova: Rapsodija Zadra protiv Belupa

"Sretan sam jer nismo pobijedili bilo kakvu ekipu, nego ću dodati da je možda i naš najbolji igrač bio vratar. Oni su imali dominaciju, savršeno su fizički spremni. Na kraju moram zaključiti da moja momčad mora doživjeti nadogradnju kako bi ostvarili prepoznatljiv stil igre. Pobjeda će nam koristiti kao pravi ambijent za mukotrpan rad. Je, dali su sve od sebe, ali je u tom žaru nedostajalo lucidnosti, ali to ćemo već nekako dokučiti", rekao je Ćiro Blažević na konferenciji za medije.

Hrgovića je prebacio u sredinu, što se pokazali dobrim potezom: "Kažete da sam gurnuo Hrgovića u sredinu? Jesam jer je plemeniti igrač i više dolazi do izražaja nego na boku. Nadalje, ovaj mali Riječanin, Domagoj Pušić, je participirao u svim najutjecajnijim akcijama. Noćas sam razmišljao o tome da bude zadnji vezni i on je odgovorio na efektivan način."

Za kraj je zaključio: "Bilo je to dobro, ali moramo nastaviti s pobjedama jer u protivnom će ponovno vikati Ćiro, ped...!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider