Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Neka mu je sa srećom'

Cico potvrdio veliki transfer: Dinamov vratar odlazi u Chelsea!

U najavi utakmice sa Splitom trener Modrih otkrio je da prvi vratar odlazi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Doživio je veliku čast otići u klub kao što je Chelsea. Mislim da Eduardo Carvalho odlazi", izjavio je na press konferenciji u Maksimiru Zlatko Kranjčar.

Trener Dinama u najavi utakmice šestog kola HNL-a protiv Splita (petak, 20:00) otkrio je kako će među vratnicama biti mladi Adrian Šemper, a na upit novinara znači li to da Eduardo odlazi odgovorio je potvrdno.

"Njegovim dolaskom momčad je dobila na sigurnosti, a otkako sam se ja vratio u klub branio je impresivno. Neka mu je sa srećom u velikom klubu", poželio je Cico vrataru koji je s reprezentacijom Portugala ovog ljeta osvojio Euro u Francuskoj.

Eduardo je u Dinamo stigao u ljeto 2014. kada je potpisao trogodišnji ugovor koji mu je isticao na kraju ove sezone. Modri su ga se željeli riješiti prvenstveno zbog visoke plaće te usput nešto i zaraditi na temelju odštete.

U dosadašnjoj karijeri igrao je za Bragu, Genou, Benficu, Istanbul Basaksehir, Beiru Mar i Vitoriju Setubal.

Modri na 'lageru' još imaju petoricu vratara

U Chelseaju će biti zamjena za nedodirljivog Thibauta Courtoisa jer Asmir Begović, koji je dosad obnašao tu ulogu, najvjerojatnije napušta Stamford Bridge.

Osim Šempera koji će braniti protiv Splita, Dinamu od vratara ostaju još i Antonijo Ježina, Dominik Livaković te dvojac koji je na posudbi u Lokomotivi - Danijel Zagorac i Oliver Zelenika.

Po pitanju dolaznih transfera Kranjčar je otkrio kako će Dinamo pojačati Ivan Fiolić iz Lokomotive nakon uzvratne utakmice play-offa Europa lige protiv belgijskog Genka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider