Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poruka Hajduku

VIDEO Prava senzacija: Cibalia razbila momčad vrijednu 100 mil. eura

Cibalia je u prijateljskoj utakmici senzacionalno pobijedila ruski Krasnodar sa 4:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza od prilično neuglednih klubova kao što su Vitez i Radomlje, Cibalia je na pripremama u Austriji ostvarila senzacionalnu pobjedu protiv ruskog Krasnodara.

Radi se o četvrtoplasiranoj momčadi ruskog prvenstva koja ima proračun od oko stotinu milijuna eura. Rusi su poveli iz jedanaesterca, a onda je uslijedio iznenađujući preokret. Golove za Cibaliju postigli su Mate Crnčević, Frane Vitaić, Sandro Ugrina i Jure Jerbić.

„Klub koji ima godišnji proračun 100 milijuna eura, 10 masera, 5 ekonoma, žene koje im peru rublje i nisam uspio prebrojati koliko trenera, izgubi od jedne 'male' Cibalije. Što da vam kažem, osim da smo presretni“, izjavio je nakon utakmice presretni Luka Mijoković, a prenosi facebook stranica Moja Cibalia-jedna jedina, gdje možete pronaći i golove.

„A da vam ne pričam još o tome da su iznajmili cijeli hotel, ljudi im prate preko laptopa koliko trče, koliko pasova imaju i slične stvari, ma čuda, drugi svijet. U zadnje vrijeme dosta crnih priča se uvuklo u klub. Pozivam navijače da nam budu 12. igrač, kao i prošle godine, i da popravimo atmosferu koja u zadnje vrijeme nije bajna“, kazao je Mijoković.

Cibalia se kao prvak Druge HNL vratila u prvoligaško društvo, no ima velikih problema s financijama i općom besparicom. Vinkovčani otvaraju sezonu na svojem stadionu 17. srpnja s Hajdukom, a pobjeda nadam jakim ruskim klubom najbolja je pozivnica navijačima da dođu u velikom broju i podrže momčad.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider