Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj hvalospjeva

Žestoke kritike za Bilića: 'On ne nudi nikakav napredak!'

Slaven Bilić na Otoku je dosad uglavnom uživao u hvalospjevima, ali ako nastavi sa serijom bez pobjede (sada je na četiri utakmice u nizu) može zaboraviti na lagodan život.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bez nekoliko važnih igrača Slaven Bilić je s West Hamom bez prvenstvene pobjede od 24. listopada kada je na Boleyn Groundu srušio Chelsea.

Jasno je stoga da će val kritika uskoro biti sve veći, a jedan od prvih koji se već javio je Charlie Nicolas, stručni sukomentator Sky Sportsa koji je, među ostalima, nastupao za Arsenal i Celtic.

"Mislim da je prošao testove, ali ne mislim da ih je prošao dobro. Vraćam se na utakmicu u kojoj ih je Bournemouth pobijedio 4:3, tu se moglo vidjeti koliko problema imaju. Najveći problem su im domaće utakmice na kojima ne igraju dobro, jer gostujuća govori sama za sebe", smatra Nicolas.

Sjetio se i bivšeg trenera Čekićara Sama Allardycea koji je trenutno u spasilačkoj misiji u Sunderlandu.

"Vidjeli smo u prošlosti da je Sam Allardyce mogao pobjeđivati kod kuće, ali da su protiv njega svejedno protestirali. Bilić je njihov, ali mora ponuditi navijačima nešto da izgleda kao da momčad ide naprijed. Mislim da im to nije davao. Na njemu je pritisak s kojim se mora nositi."

Inače, West Ham u Premierligi drži osmo mjesto, a u 15. kolu ga čeka novi težak ispit - gostovanje kod Manchester Uniteda na Old Traffordu (subota, 16:00).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider