Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mamić odmarao glavne igrače

Četvrti remi u sedam utakmica: 'Ako ovako nastavimo neće biti problema'

Trener Dinama Zoran Mamić imao je razloga za zadovoljstvo nakon utakmice u Puli, koja je završila 1:1 i ukupno je četvrti remi u sedam utakmica. No, modri su prvi s 13 bodova i bježe Splitu i Rijeci koji imaju 11.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Vidjeli smo dobru, borbenu utakmicu s dva gola i puno šansi tako da mislim da gledatelji mogu biti zadovoljni. Nažalost, imali smo puno šansi koje nismo realizirali i na kraju smo čak mogli biti kažnjeni. Zadovoljan sam kako je reagirala većina igrača i veseli nas broj prilika koje smo stvorili, ali tako je to u nogometu. Trenutno malo "šteka" realizacija, ali ako ovako nastavimo neće biti problema'', rekao je trener Mamić za službenu stranicu Dinama pa nastavio:

''U Puli je istrčala cijela nova momčad u odnosu na susret Lige prvaka prije par dana. Ne vidim razloga zašto ne bih dao priliku igračima koji su dosada manje igrali. U ovom trenutku je, ipak, utakmica sa Skenderbeuom najvažnija. Iako je kada se gleda cijela sezone hrvatsko prvenstvo na prvom mjestu.''

Zadovoljan je bio i strijelac jedinog pogotka za Dinamo, jedini koji je svladao "nesavladivog" Vanju Ivešu.

''Volim igrati u Puli, na ovom stadionu sam zabio prvi seniorski gol za Dinamo i jednostavno sam uvijek ovdje dobro osjećam pa je tako bilo i danas. Odigrali smo dobru utakmicu kao ekipa, stvarno dominirali cijelu utakmicu, stvorili puno prilika po dosta teškom terenu i zaslužili pobjedu, ali nismo zabili. Unatoč tome mislim da smo svojom igrom, pristupom i borbom do zadnje minute ispisali lijepu pozivnicu navijačima za utorak'', zaključio je Ante Ćorić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider