Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO Hajduk ovaj put bez drame: Visoka pobjeda u četvrtfinalu Kupa

Hajduk je s 3:0 slavio u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa u gostima kod Vinogradara.

Nakon što je 2004. i 2013. godine prolazio Vinogradara u produžecima, Hajduk je ovaj put napokon nadigrao, danas četvrtoligaša iz Mladine. Ovaj put susreli su se u četvrtfinalu Kupa pa je očito postojanje uzvrata na Poljudu pozitivno djelovalo na igrače Hajduka koji su bez takvog pritiska ispadanja u jednoj utakmici lako riješili domaćina.

Jean Evrard Kouassi doveo je goste u vodstvo u 32. minuti nakon akcije Sušića, Caktaša i Vlašića. U drugom je dijelu proradio Anton Maglica koji je realizirao dvije šanse iz blizine. Prvo mu je u 67. minuti asistirao Vršajević, a onda tri minute kasnije Kouassi.

Treba reći i kako su se domaćini žalili na suđenje nakon utakmice. Tvrde kako je Kalinić trebao biti isključen jer je igrao rukom izvan 16-erca.

Hajduk je tako već u prvoj utakmici riješio pitanje polufinalista Kupa. Imali su Bijeli sreće u ždrijebu, ali je među navijačima postojala bojazan kako će izgledati momčad nakon naglog odlaska Igora Tudora, makar je protivnik bio četvrtoligaš. Uzvrat je 4. ožujka u Splitu.

Donedavni Tudorov pomoćnik Hari Vukas očito je uspio smirio igrače i vidjet ćemo hoće li voditi momčad i u nedjelju na Poljudu protiv Slaven Belupa.

''Razmišljao sam samo o ovoj utakmici'', bio je 'zaključan' nakon pobjede Vukas.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider