Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez prava na kiks

Carrillo najavio promjene u Hajduku za iduću utakmicu

Katalonac klupi Bijelih u četvrtom dvoboju traži drugi trijumf na klupi Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici 22. kola HNL-a ovog se petka s početkom u 18:00 na Poljudu sastaju Hajduk i Istra 1961.

Splićani bi u ovoj utakmici imali imperativ pobjede i da nisu kiksali kod gradskog rivala u Parku mladeži, a nakon takvog ishoda u prvom kolu nastavka sad naprosto moraju pobijediti.

"Znamo to, svi smo spremni. Igrači razumiju da smo izgubili dva boda, ali isto tako je činjenica da smo se na ljestvici pomakli za jedno mjesto", pokušavao je Joan Carrillo pronaći pozitivne stvari u toj utakmici.

Vlašić i Erceg u prvih 11

Trener Hajduka začudio je mnoge ostavljanjem Nikole Vlašića i Ante Ercega na klupi protiv Splita. U utakmici s Puljanima očekuju se u prvih 11.

"Obojica su promijenili ritam naše igre u Parku mladeži i zato sam sretan. Nemamo mjesta za isprike, rezultat protiv Splita nije bio dobar, ali to je sve dio procesa", istaknuo je Carrillo.

Predsjednik Hajduka Ivan Kos nakon utakmice u Parku mladeži bio je vrlo ljutit, spustio se u svlačionicu i očitao bukvicu igračima.

"On je prvi čovjek kluba i ima pravo na to jer želi pobjede. Dobar je Kos čovjek, dao je svoje mišljenje igračima", kazao je Carrillo kojemu se za ovaj dvoboj vraćaju Jefferson i Toma Bašić koji su protiv Splita odrađivali suspenziju protiv žutih kartona.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider