Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I sudac je shvatio...

Capello zgrožen incidentom: Ovo je najneugodnija situacija u nogometu!

Nemile scene iz Podgorice i prekid utakmice između Crne Gore i Rusije glavna su (ne)sportska vijest diljem Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Huligani su još jednom svu pozornost usmjerili na sebe i potpuno pokvarili zabavu svim istinskim ljubiteljima nogometa. Sudac jučerašnjeg susreta čak je bio i tolerantan, nakon prva dva prekida vraćao je momčadi na travnjak, ali treći puta i njemu je prekipjelo i susret je prekinut, a domaćin će sasvim sigurno izgubiti ovaj susret.

Veliki neredi: Jovetić optužio Ruse, Uefa naredila da se utakmica ipak odigra?

VIDEO Kaos u Crnoj Gori: Ruski golman pogođen bakljom u glavu!

"Ovo je najneugodnija situacija u nogometu. Nemam što reći. Najljepša slika je bila tijekom intoniranja himni kada se čuo pljesak", započeo je izbornik Rusije Fabio Capello i dodao:

"Mislim da je utakmica pravilno prekinuta. Da se mene pitalo, utakmica se ne bi nastavila nakon prvog prekida. Ali, poslije prvog incidenta sudac je rekao da nastavimo i mi smo morali igrati. Kasnije je i on shvatio da više nema smisla."

Vidno uzdrman i razočaran nakon utakmice bio je i izbornik Crne Gore Branko Brnović.

"Ispričavam se svima, ne znam što bih drugo rekao. Samo se nadam da je vratar Akinfejev dobro, prve su riječi crnogorskog izbornika."

Svjestan je i sam da će ovaj susret izgubiti a 'zelenim stolom'.

"Sada više nemamo šanse za plasman na Euro.U svlačionici gledam razočarane igrače i to me čini tužnim. Već u prvoj minuti utakmica je prekinuta i od tog trenutka više nismo mislili na nogomet. Postoji grupa navijača koja radi probleme, dok je ostatak stadiona bio korektan, ne možemo ih sve staviti u isti koš. Nekoga do kože pretresaju, a netko unese pirotehniku na stadion. Ne znam o čemu se radi."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider