Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić pozvan

Čačić objavio popis za Island i Sjevernu Irsku: Lovren opet iznenadio

Ante Čačić objavio je popis 23 igrača za kvalifikacijsku utakmicu s Islandom i prijateljsku utakmicu sa Sjevernom Irskom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić u petak je objavio popis 23 kandidata za kvalifikacijski dvoboj s Islandom 12. studenoga u Zagrebu (18 sati) i prijateljsku utakmicu sa Sjevernom Irskom u Belfastu 15. studenoga (20.45 sati), na kojem se nalazi i kapetan Luka Modrić.

Ozlijeđeni nogometaš Real Madrida, kojemu je prije mjesec dana izveden operativni zahvat na lijevom koljenu, prema Čačićevim je najavama našao svoje mjesto među kandidatima za važan kvalifikacijski dvoboj s Islandom, u kojem će hrvatska reprezentacija ponovno biti bez pomoći navijača.

Izbornik je među reprezentativce vratio braniča grčkog PAOK-a Marina Leovca, koji će konkurirati Josipu Pivariću za mjesto na lijevom boku umjesto izostavljenog Ivana Strinića. Među kandidatima za posljednji obrambeni red nema Dejana Lovrena koji je sam zatražio od izbornika da ga izostavi za ove reprezentativne akcije, a tu je 23-godišnji stoper Rijeke Matej Mitrović, strijelac jednog od šest pogodaka u kvalifikacijskom dvoboju s Kosovom.

Ovaj popis nije konačan, a na njemu nedostaje još jedan napadač koji će zamijeniti ozlijeđenog Marka Pjacu. Čačić će ga imenovati nakon utakmica koje su na rasporedu ovog vikenda.

Popis igrača za susrete protiv Islanda i Sjeverne Irske:

VRATARI: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Lazio)

BRANIČI: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Matej Mitrović (Rijeka), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Marin Leovac (PAOK)

VEZNI RED: Luka Modrić i Mateo Kovačić(Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić i Marcelo Brozović (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), (Real), (Inter), Marko Rog (Napoli), Ante Ćorić (Dinamo)

NAPADAČI: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Duje Čop (Sporting Gijon)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider