Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'pazite što radite'

Burno u Italiji: Navijači Intera upozorili upravu na situaciju oko Kovačića

Prometno je u milanskom Interu ovoga ljeta. Igrači zasada uglavnom dolaze, no uskoro će neki morati i napustiti Milano. Među njima se spominje i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Intera trenutno se pripremaju za novu sezonu na sjeveru Italije, Risconeu, gdje je osvanuo veliki transparent upućen klupskoj upravi.

"Kovačić - Santon Non si Toccano". Prevedeno na hrvatski to bi značilo: "Ne dirajte Kovačića i Santona".

Navijači Intera očito jako vole i vjeruju u daljnji napredak hrvatskog nogometnog 'dragulja' Kovačića, koji još nije zasjao u dresu talijanskog velikana. U redove 'nerrazzura' zasada su stigli Montoya, Murillo, Miranda i Kondogbia, no morat će se netko i prodati.

Talijanski mediji u prvom redu spominju Kovačića, za kojeg je veliki interes pokazao Liverpool. Međutim, teško da će menadžer Redsa Brendan Rodgers 'iskeširati' 30 milijuna eura koliko predsjednik Intera Eric Thohir traži za usluge hrvatskog veznjaka.

Recimo i da postoji šansa da Inter pojača još jedan Hrvat - Ivan Perišić. Talijanska bi momčad u tom trenutku imala čak trojicu hrvatskih reprezentativaca, jer je od prošle sezone u momčadi još jedan bivši Dinamov igrač - Marcelo Brozović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider