Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odluka HNS-a

Brbiću smanjena kazna, Hajduku se ne vraćaju bodovi!

Predsjednik Hajduka Marin Brbić više nije pod suspenzijom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arbitražni sud HNS-a raspravljao je ovog petka o žalbama Hajduka podnesenima na kazne za neodigrani derbi. Od tri žalbe usvojena je jedna, i to djelomično.

Marin Brbić više nije pod suspenzijom, kazna od 12 mjeseci koliko je dobio smanjena je na četiri, a budući da je Hajdukov predsjednik suspendiran 18. prosinca znači da više nije pod kaznom. Brbić je i dosad nesmetano obavljao sve nogometne aktivnosti, ali nije smio izlaziti u javnost s izjavama što je umjesto njega činio pridruženi član Uprave, sportski direktor Goran Vučević. Odluku o suspenziji Brbića Hrvatski nogometni savez praktički je učinio ništavnom onda kad su došli u Split pregovarati o utakmicama koje će reprezentacija odigrati na Poljudu.

S drugom žalbom Hajduk nije imao sreće. Tri boda koja su mu oduzeta jer je odbio nastup na Maksimiru neće mu se vratiti (utakmica je registrirana s 3:0 za Dinamo, a Splićanima su osim toga oduzeta i tri boda koja im sada silno nedostaju u borbi za Europu).

Također, odbijena je i žalba koja se odnosila na suspenziju četvorice članova Nadzornog odbora. Ante Majić, Ljubo Pavasović Visković, Vjekoslav Hrabar i Nikola Koceić Bilan ostaju kažnjeni s godinu dana zabrane obavljanja svih aktivnosti u nogometu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider