Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jednako za sve

Brbić odgovorio Dinamu, Hajduk traži tretman kakvog imaju Riječani

Predsjednik Hajduka poslao je dopis glavnom direktoru Dinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Tomislav Svetina kao direktor kluba u ime Dinama poslao Hajduku obavijest za sve njegove navijače koji planiraju nazočiti subotnjem derbiju (početak u 17:00) na Maksimiru, brzo je dobio i odgovor s Poljuda.

Dinamo poslao Hajduku dopis: Na Maksimiru opet 'crne liste' za Torcidu?

Predsjednik Bijelih Marin Brbić u svom dopisu traži da se navijačima Hajduka omogući kupnja ulaznica u Splitu, kako je to prethodno bilo omogućeno navijačima Rijeke, što se može iščitati i iz ova dva linka:

http://nk-rijeka.hr/article/2015/04/04/u-prodaji-ulaznice-za-kup-utakm

http://www.armada-rijeka.hr/site/2015/04/svi-u-zagreb-2/

Brbićev dopis prenosimo u cijelosti.

"Poštovani,

s obzirom da je prodaja ulaznica za nogometne utakmice GNK Dinama na stadionu Maksimir personalizirana, što znači da se svaka ulaznica kupuje na ime i prezime vlasnika ulaznice, ovim putem Vam upućujemo zahtjev da se prodaja ulaznica za tribinu jug (gdje će biti smješteni navijači Hajduka) omogući i u Splitu.

Na ovaj način želimo omogućiti svim zainteresiranim navijačima HNK Hajduk da na vrijeme kupe ulaznicu za ovu utakmicu 34. kola MAXtv Prve lige, a sve u cilju izbjegavanja gužvi koje bi mogle nastati pred ulazom na stadion Maksimir, ako svi navijači Hajduka u isto vrijeme krenu kupovati ulaznice na blagajnama stadiona Maksimir (ispod južne tribine), s obzirom da sve navijače Hajduka, PU Zagrebačka organiziranim prijevozom u isto vrijeme dovodi pred stadion.

Prema neslužbenim najava iz redova navijača, može se očekivati dolazak do 1.000 navijača Hajduka na ovu utakmicu pa smatramo da je fizički nemoguće da svi kupe personalizirane ulaznice za ovu utakmicu na vrijeme. Iz tog razloga, predlažemo da se našim navijačima omogući kupnja ulaznica za ovu utakmicu i u Splitu. Mislimo da Vam ovo ne bi bio problem, jer ste već ranije i drugim nogometnim klubovima izlazili u susret i omogućili im ovo isto", stoji u Brbićevom dopisu Svetini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider