Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se na klupu

Brazil u utorka dobiva novog izbornika: Dunga prvi favorit!

Brazilski nogometni savez objavio je vijest da će narednog utorka u 17 sati po lokalnom vremenu objaviti ime novog izbornika nacionalne vrste, nakon što je s iste funkcije odstupio Luiz Felipe Scolari...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazil je ostao bez izbornika nakon što je u završnici Svjetskog prvenstva, kojem je bio domaćin, doživio dva debakla, te u konačnici završio tek kao četvrti. Podsjetimo, Brazil je u polufinalu poražen od Njemačke sa 7-1, dok je u utakmici za treće mjesto bolja bila Nizozemska s 3-0.

Brazilski nogometni savez je putem svoje službene internetske stranice objavio da će u utorak, 22. srpnja, na konferenciji za novinare u Rio de Janeiru, objaviti ime Scolarijevog nasljednika, a to će uraditi predsjednik Jose Maria Marin.

Kao glavni kandidat spominje se bivši reprezentativac Dunga, prije svega jer je u dobrim odnosima s generalnim menadžerom brazilske reprezentacije Gilmarom Rinaldijem. Dunga je, podsjetimo, već bio izbornik Brazila 2010. godine, kada je reprezentacija svoj nastup na SP u Južnoj Africi okončala u četvrtfinalu porazom od Nizozemske.

Preostali kandidati su Muricy Ramalho i Tite. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider