Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Moderan napadač'

Bonucci se pribojava Mandžukića: Zabija i nikada ne odustaje

Izbornik Italije Antonio Conte ima problema s nizom ozlijeđenih igrača, baš kao i Niko Kovač na drugoj strani koji neće moći računati na Luku Modrića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leonardo Bonucci jedan je od nogometaša u talijanskoj reprezentaciji koji će u Splitu protiv Hrvatske tražiti utjehu za subotnji poraz njegovog Juventusa u finalu Lige prvaka, a igrač kojeg se najviše pribojava na suprotnoj strani je napadač Atletico Madrida Mario Mandžukić.

"On je moderan napadač, koji zabija i nikada ne odustaje. Takve je uvijek bolje imati na svojoj strani", izjavio je Bonucci u razgovoru za talijansku agenciju Ansa, u kojem je priznao da uopće ne zna kamo je stavio srebrnu medalju koju mu je u subotu oko vrata objesio predsjednik UEFA-e Michel Platini.

"Nikad ne slavim druga mjesta. Mislim da je to svima jasno."

Italija u Split stiže kao druga u skupini, s dva boda zaostatka za Hrvatskom. Izbornik Antonio Conte ima problema s nizom ozlijeđenih igrača, baš kao i njegov suparnik na drugoj strani koji neće moći računati na Luku Modrića.

"Bez njega su Hrvati zasigurno oslabljeni, ali još uvijek su opasni", kaže oprezni Bonucci i otkriva recept kojim bi se Italija trebala suprotstaviti Hrvatskoj:

"Uvježbavamo sustav 4-3-3, a ne samo naših tradiocionalnih 3-5-2. S Hrvatskom moraš biti strpljiv, ne smiješ srljati. Svi ćemo morati sudjelovati u obrani, a onda i napadati sa što više igrača."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider