Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozljede, bolesti, kartoni

Bolnica na Poljudu: Hajduk ima samo 14 zdravih igrača!?

Nevjerojatan niz pehova pogodio je Splićane uoči utakmice s Lokomotivom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je u ponedjeljak s početkom u 20:00 gost Lokomotive u Kranjčevićevoj, a trener Damir Burić ima ogromnih problema sa sastavljanjem momčadi.

Liječnici će skrojiti sastav i za ovaj ogled. To je postalo jasno nakon što je Burić detaljno iznio zdravstveno izvješće...

"Imamo samo 14 zdravih igrača. Ohandza ne može igrati zbog zadnje lože, Roguljić je također ozlijeđen, Josipa Bašića čeka operacija malog prsta, Radčenko i Maloku imaju fibru, a Pejić je ozlijedio ligament i čeka ga duža pauza", izvijestio je Burić.

Uz sve to kartoniran je kapetan Milović, a malu utjehu Splićanima može predstavljati što kartone ima i Lokomotivin kapetan Jerko Leko i to što Zagrepčani zbog ozljede neće moći računati niti na svog najboljeg igrača Damira Šovšića.

Posebna je nevolja za Burića to što je Pejić trenutno (u iščekivanju dolaska Hrvoja Milića) jedini lijevi bek u klubu.

"Ambicije ostaju iste iako mi lijevog beka nemamo. O svemu ovome sam informiran neposredno prije početka press konferencije i sad moramo vidjeti tko će igrati, moramo složiti sastav koji će biti najpraktičniji."

'Mi smo Hajduk i naći ćemo rješenje'

Lokomotiva je u dosadašnja četiri kola uspjela jednom slaviti te na kontu ima ukupno četiri boda, jedan više od Hajduka koji još uvijek čeka na prvi prvenstveni trijumf. Bijeli nikako ne uspijevaju prenijeti formu iz europskih utakmica na HNL, a u svemu im odmaže i izrazito loša zdravstvena situacija.

"Lokomotiva je momčad koja je sposobna svakoga nadigrati, a i na njima je ostavilo traga igranje u Europi jer smo vidjeli da su imali oscilacija. Što se nas tiče, prvenstvo je dugo i imamo dovoljno vremena da popravimo stanje. Želimo biti i na toj strani autoputa dobri, ali neke će se stvari također morati poklopiti. Kako god bilo, mi smo Hajduk i uvijek ćemo naći rješenje", naglasio je Burić dodavši kako je moguće da s momčadi u Zagreb otputuje i Artem Milevski.

"Sve ovisi o njemu i njegovim prezentacijama na treningu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider