Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Neželjeni' Benitez

Bivši predsjednik Reala otkrio koga Perez želi dovesti za trenera

Dok se Joseu Mourinhu trese stolica na klupi Chelseaja i svi već nagađaju gdje bi mogao nastaviti karijeru, javio se bivši predsjednik Reala Ramon Calderon. On tvrdi kako nije nemoguće da se Portugalac vrati u 'kraljevski klub'....

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Predsjednik Florentino Perez zainteresiran je za vraćanje Mourinha. Podupirao ga je za vrijeme mandata u Realu i Mourinho mu je najdraži trener", rekao je Calderon pa dodao:

"Znam da zvuči čudno, ali ako Mourinho dobije otkaz u Chelseaju, a Benitez ne bude imao dobru sezonu, postoji mogućnost povratka na klupu Reala".

Otkrio je Calderon i jednu zanimljivost od ovog ljeta.

"Perez ga je želio već ljetos vratiti, prije nego što je Benitez preuzeo. Međutim, Mourinho ga je odbio i rekao mu da još uvijek nije vrijeme za to. Vjerujem da će kroz neko vrijeme ipak doći u Madrid, baš kao što se vratio i u Chelsea".

Perez je ljetos na mjesto Carla Ancelottija doveo 'neželjenog' Rafu Beniteza, koji je rezultatski dobro otvorio sezonu, ali što se igre tiče baš i ne. Navijači su vidno nezadovoljni, a navodno su i igrači koji ne negiraju medijske napise da u svlačionici vlada 'kaos'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider