Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I nije jedini

Svi ga žele: Bilić krenuo po hrvatskog reprezentativca!

'Bomba' iz Engleske - trener West Hama Slaven Bilić krenuo je u dovođenje velikog Dinamovog talenta Antu Ćorića (19)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Daily Star navodi da je Bilić već kontaktirao Ćorićeve zastupnike i pokazao interes za mladog veznjaka. Navodi se i da je Ćorić pod ugovorom s Dinamom do 2020., no da bi ga 'modri' pustili za 12 milijuna eura.

'Čekićari' su već potpisali alžirskog veznjaka Feghoulija koji je stigao kao slobodan igrač. Doduše, izgubili su bitku za napadača Marseillea Michyja Batshuayija koji je prešao u Chelsea.

Međutim, West Ham nije jedini koji ga želi, u lovu na Ćorića su Chelsea, Liverpool, Manchester City i Tottenham. Među njima je najviše zagrizao Jürgen Klopp koji ga je navodno pozvao i na razgledavanje klupskih vitrina te razgovor o potencijalnom prelasku na Anfield.

Nije nemoguće da dođe do Ćorićevog transfera, pogotovo jer se u zadnje vrijeme u Dinamu nešto događa. Privatizacija je propala, a počelo je suđenje. U svakom slučaju, izgleda da stiže nova era.

Hrvatski izbornik Ante Čačić vodio je Ćorića na Europsko prvenstvo u Francuskoj, no nije ga koristio ni minute. Za Dinamo je dosad odigrao 80 utakmica i zabio 11 pogodaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider