Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaoštrio konkurenciju

VIDEO Bilić ne posustaje: 10 milijuna eura za još jednog napadača!

U završnici prijelaznog roka bivši hrvatski izbornik dodatno je pojačao ofenzivu svog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi igrač West Hama je Michail Antonio, 25-ogodišnji krilni napadač za kojeg će njegov dosadašnji klub, Nottingham Forest, dobiti odštetu od sedam milijuna funti (nešto manje od 10 milijuna eura).

Na dolasku Antonija, koji je rođen u Londonu, a porijeklom je s Jamajke, inzistirao je Slaven Bilić. Čekićari imaju dosta problema na napadačkim pozicijama - ozlijeđeni su Andy Carroll i Enner Valencia, a nominalno prvi napadač kluba Diafra Sakho je u problemima jer je dobio prijavu zbog obiteljskog nasilja.

Zbog toga se Bilić dosta aktivirao u ova dva dana pa je u West Ham doveo nekadašnjeg Vatrenog Nikicu Jelavića od Hull Cityja za četiri milijuna eura, a na posudbe doveo krilnog napadača Victora Mosesa (iz Chelseaja) i veznjaka Alexa Songa (iz Barcelone).

I Antonio je po vokaciji krilo, i to lijevo, ali podjednako dobro može odigrati i na desnom krilu i u vrhu napada. Prošle sezone je za Nottingham nastupio u svih 46 kola Championshipa te je ostvario učinak od 14 golova i jednako toliko asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider