Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki peh

Težak udarac za Bilića: Bez najboljeg igrača do kraja sezone!

Umjesto debija za englesku reprezentaciju, sada je pogoršao ozljedu i neće ga biti nekoliko mjeseci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najkorisniji igrač West Hama u ovoj sezoni, 27-godišnji Michail Antonio, propustit će ostatak sezone zbog ozljede koljena.

"Antonio je jedan o naših najboljih igrača i ovo je veliki udarac za klub", izjavio je Slaven Bilić nakon što je saznao ovu vijest.

West Ham je prošle subote prekinuo niz od pet uzastopnih poraza pobjedom protiv Swanseaja na domaćem terenu s 1:0, a raspoloženje u redovima Čekićara nije bilo potpuno slavljeničko jer je Antonio morao napustiti igru krajem prvog poluvremena.

Umjesto reprezentacije - terapija

Bio je to znak da je obnovio ozljedu zbog koje je i morao otkazati dolazak u englesku reprezentaciju u kojoj je krajem ožujka trebao debitirati.

Bilić je Antonija koristio na nekoliko pozicija - kao desnog bočnog dok je igrao u formaciji s trojicom u obrani, kao desno krilo i kao napadača, a gdje god je igrao pružao je odlične partije. U Premierligi je zabio devet golova i pet puta asistirao za pogodak,

West Ham lakše diše nakon trijumfa nad Swanseajem, ali još uvijek nisu potpuno mirni po pitanju ostanka. Trenutno su na 14. mjestu i imaju osam bodova više od zone ispadanja, a do kraja će odigrati još šest utakmica.

Prva od njih je ove subote (16:00) na gostovanju kod posljednjeplasiranog Sunderlanda.

Nakon toga će, do kraja sezone, ugostiti Everton, Tottenham i Liverpool, a u goste idu Stokeu i Burnleyju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider