Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi potezi?

Benitezov Real: Neki otpisani igrači dobit će novu šansu

Dok se čeka konačna odluka o novom treneru madridskog Reala, španjolski mediji špekuliraju o sljedećoj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čeka se samo potvrda, Rafa Benitez napokon će ostvariti san i sjesti na klupu prve momčadi Reala. Drugu ekipu već je trenirao, a prvu bi trebao službeno preuzeti već sljedećeg tjedna, nagađaju mediji. I dok mnogi u Madridu i diljem svijeta još vrte glavom ne želeći prihvatiti činjenicu da će Benitez biti nasljednika Carla Ancelottija, neki već otkrivaju prve poteze.

Svi znamo da mu na desnog beka stiže Danilo iz Porta. No, mogao bi ostati Alvaro Arbeloa koji je zbog transfera Brazilca praktički otpisan. Marca piše kako je Španjolac Benitezov ljubimac još iz zajedničkih slavnih dana u Liverpoolu. Nije onda jasno je li to kraj puta Danija Carvajala u dresu Reala.

Otpisan je bio i Fabio Coentrao, ali isti izvor navodi kako ga Benitez želi u svom Realu. Na tom mjestu spominjala su se pojačanja, ali rafa tu ne bi trošio novce. Još jedan igrač koji je u njegovoj viziji Reala je i Asier Illaramendi. Mladi Bask umalo je otišao u Athletic Bilbao prošle zime, a taj se transfer prolongirao za ljeto. No, Benitez voli čvrste momke i njegov bi Real trebao biti čvršći, ali i dekadentniji.

Ovaj bi Real sigurno išao na sigurne rezultate, baš kao i onaj Mourinhov kojem je Bernabeu često zviždao zbog dosadne i neatraktivne igre. Zato je mnogima u najmanju ruku čudno zašto je Perezov izbor pao baš na ovog trenera.

Navijači bi pak najradije u novoj momčadi vidjeli Verrattija, Pogbu i De Geu. Vidjet ćemo koga će sve kupiti Perez ove godine, Beniteza se kod šopinga najvećih zvijezda ionako neće previše pitati.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider