Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Perez dobio pismo

Benitez traži pojačanja: Ovo su tri najveće želje budućeg trenera Reala!

Benitez je poslao pismo Perezu u kojem traži od njega pojačanja u svim linijama, ali ima tri najveće želje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski i europski mediji već danima spekuliraju kako će novi trener Real Madrida biti Rafael Benitez. To je prilično izvjesno i teško da se može dogoditi novi obrat, iako ni to ne treba sasvim isključiti. Benitez je postavio svoje zahtjeve pred predsjednika Reala Florentina Pereza.

Prvi je da sam izabere svoje pomoćnike, a drugi su pojačanja.
Benitez je navodno poslao pismo Perezu u kojem traži od njega pojačanja u svim linijama, a posebice u srednjem redu, za kojeg smatra da je najranjiviji dio momčadi. Prva želja je Marco Verratti, veznjak PSG-a i talijanske reprezentacije. Benitez ga želi zbog svestranosti, dobrog pregleda igre i kreatorske vizije.

Druga želja je Sergio Aguero, napadač Manchester Cityja i argentinske reprezentacije. Benitez smatra kako Real mora imati više mogućnosti u napadu, a u Argentincu vidi tehnički dotjeranog i svestranog napadača koji zna zabiti, ali i dodati, razigravati suigrače. Aguero bi trebao donijeti dimenziju više Realovom napadu, u kojem su do sada glavnu riječ vodili Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Karim Benzema.

Treća Benitezova želja je David de Gea, vratar Manchester Uniteda i španjolske reprezentacije. Već tjednima pa i mjesecima se spekulira kako je De Gea na korak od Reala. Navodno je već bio na pregovorima u Madridu i samo se čeka dogovor klubova oko odštete. Ako dođe u Real, De Gea će biti prvi vratar, a Iker Casillas seli na klupu, dok Keylor Navas odlazi u novi klub.

Benitez navodno želi vratiti s posudbe iz Villarreala Denisa Čeriševa. Vjeruje kako bi 24-godišnji talentirani ruski nogometaš u skoroj budućnosti mogao dati značajan doprinos Realovoj igri.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider