Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rafa trenira strogoću

Jedan odbio poslušnost, drugi ga ismijavao: Benitez kaznio dvojicu Realovaca

Rafael Benitez iskoristio je utakmicu protiv Deportiva da pokaže dvojici igrača 'gdje im je mjesto'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica i pobjeda protiv Deportiva La Corune prošlog vikenda, kojeg je Real brutalno pregazio s 10:2, vuče više repova nego što bi itko pretpostavio. Ne samo da se priča o suđenju i vodstvu Raya prije nevjerojatnog preokreta, već i o dvojici kažnjenih igrača.

Isco i Jese nisu se ponašali kako treba u porazu kod Villarreala. Jedan od najboljih španjolskih nogometaša trljanjem očiju davao je javno do znanja kako ne može vjerovati da je Toni Kroos na klupi. Ta snimka obišla je medije, a onda je nešto slično ponovio pri vodstvu Rayo Vallecana 2:1. Isco se cerekao na klupi zbog vodstva gostiju i, po pisanju španjolskih medija, Benitez mu je to zamjerio te ga nije uvodio u igru.

Još gore je prošao Jese, ali njegov prekršaj je bio teži. Protiv Villarreala Marcelo je tražio izmjenu, a Benitez je prilikom ulaska Jesea naredio mladom Španjolcu da ode na lijevu stranu, na poziciju bočnog igrača. Ovaj je to, piše As, odbio, pa je na to mjesto morao doći Gareth Bale. Benitez je to jako zamjerio Jeseu koji je gaženje Raya pratio s tribina.

Stara je vijest da su veze između trenera i nekih igrača do kraja popucale. Među njima je i James Rodriguez kojeg živcira što je njegov izlazak s terena i prije kraja susreta postao 'najsigurnija stvar u Realu'. No, iza Beniteza je zasad još jednom stao Florentino Perez pa su spomenuti igrači u ovom trenutku u vrlo nezgodnom položaju.

Isco i Jese već neko vrijeme traže transfer jer ne misle kako će uskoro uskočiti u prvi plan, a sve se više spominje i prodaja Jamesa Rodrigueza. Posljednji događaji sve više idu u prilog takvim nagađanjima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider