Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'sviđa mi se'

Benitez jako nahvalio Kovačića: 'Nadire u prvu momčad'

Trener Real Madrida Rafa Benitez održao je konferenciju za novinare uoči gradskog ogleda protiv Atletica, na kojoj je pohvalio dosadašnji doprinos momčadi našeg Matea Kovačića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkako je uoči početka sezone stigao u Real Madrid, Kovačić nije propustio zaigrati ni u jednoj utakmici. U posljednjem susretu protiv Malmöa u Ligi prvaka je 'debitirao' od prve minute na travnjaku, dok je prethodno redovito ulazio s klupe za pričuve.

Španjolski trener Rafa Benitez ima veliko povjerenje u hrvatskog reprezentativca koji na travnjaku ispunjava sve svoje zadatke.

"Kovačić je ostavio vrlo pozitivan dojam na mene i momčad. Mateo nadire u prvu momčad i strašno pritišće ostale suigrače da daju svoj maksimum na treninzima. To mi se jako sviđa", rekao je Benitez.

Real u nedjelju s početkom u 20:30 gostuje kod Atletico Madrida.

"Bit će to veliki dvoboj karaktera i strasti. Na njihov intezitet i čvrstoću u igri moramo odgovoriti jednakom pa i jačom mjerom", rekao je Benitez, koji ipak neće imati na raspolaganju Jamesa Rodrigueza, ali se zato možda vraćaju Sergio Ramos i Gareth Bale.

"James gotovo sigurno neće zaigrati. Nije spreman. O Ramosu i Baleu ćemo odlučiti neposredno prije utakmice. Nisu 100 posto spremni za utakmicu, no svejedno mogu pomoći ukoliko dobiju 'zeleno svjetlo' od liječnika".

U nedjeljni derbi Atletico ulazi kao peti, a Real kao četvrti sastav prvenstvene ljestvice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider