Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brekalo također odlazi

Benfica pojačala ponudu za Pjacu, u igri i Bayern

Jedan Dinamov dragulj nakon serije odličnih igara blizu je transfera, a drugi ne želi potpisati ugovor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zoran Mamić u Koprivnici je objasnio da je kapetan Dinama bio Leonardo Sigali a ne, kao što je bilo logično Marko Pjaca, činjenicom da će Pjaca vjerojatno otići iz Dinama zbog brojnih ponuda koje stižu na adresu Modrih.

Jedna od posljednjih i najizdašnijih je ponuda Benfice, kluba koji bi lako mogao postati novi prvak Portugala i želi se pojačati za Ligu prvaka. Portugalski mediji pišu da je Benfica prvo bila spremna ponuditi 12 milijuna eura, ali je shvatila da to neće biti dovoljno da braću Mamić 'izuju iz cipela', pa nude 15 milijuna.

Ogroman je to novac, Benfica je veliki klub, ali koliko znamo, u Maksimiru će odbiti i tu ponudu iako ju još nisu do kraja analizirali. U kuloarima se špekulira da bi Pjaca mogao u Bayern, njegov menadžer Marko Naletilić u odličnim je odnosima s novim trenerom Carlom Ancelottijem, a Franck Ribery koji igra na toj poziciji polako ide silaznom putanjom zbog brojnih ozljeda u posljednje vrijeme.

Ali, ni to nije definitivno, za očekivati je da će se pojaviti i engleski klubovi, a oni mogu platiti mnogo više od spomenutih, pogotovo od Bologne i Milana koji su već tražili Pjacu.

Blizu odlasku je i mladi Josip Brekalo koji ne želi potpisati novi ugovor iako mu Dinamo nudi astronomskih između 300 i 400 tisuća eura godišnju plaću, što niti jedan 'klinac' dosad nije mogao ni sanjati...

Brekalo će 23. lipnja postati punoljetan i tad može potpisati za bilo koga, a Modrima će pripasti naknada za razvoj koju propisuje FIFA, u iznosu od nekoliko stotina tisuća eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider