Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjever gotovo prazan

BBB odbili ući na stadion, Mamiću i uvrede i ovacije

Navijački zanos oko Dinama, čini se, potrajao je svega nekoliko dana.

Nakon nedjeljnih 23.631 navijača na derbiju s Hajdukom, Dinamo je u prvoj europskoj utakmici ove sezone imao bitnu manju posjetu.

Službene klupske brojke kažu kako je 6.500 gledatelja bilo prisutno na ogledu protiv Fole Esch.

Bad Blue Boysi, njih oko 2.000, nezadovoljni puštanjem Zdravka Mamića iz Remetinca, odlučili su kako neće ući na sjevernu tribinu koju su pohodili u nedjelju, ispod zapadne tribine tražili su izbore i izvršnog predsjednika Modrih dočekali skandiranjem "Mamiću cigane, odlazi iz svetinje" nakon čega su se mirno razišli.

Međutim, na sjeverni sektor stadiona ipak je ušla manja grupa njihovih pripadnika koji su vodili navijanje u čemu im se sporadično priključivao i veći dio navijača s istočne tribine.

Na samom stadionu, unatoč izbivanju BBB-a, nastavile su se uvrede tzv. običnih gledatelja, ponajviše s istočne i sjeverne tribine dok ih je zapadna (bezuspješno) pokušavala ušutkati. Istovremeno, veliki broj gledatelja na zapadnoj tribini pljeskom je dočekao povratak Zdravka Mamića.

"Mamiću cigane" i "Mamiću znaj, svemu je kraj...", čulo se u nekoliko navrata tijekom prvog poluvremena, a intenziviralo se nakon što je prvak Luksemburga naplatio bolju igru u uvodnom dijelu susreta i poveo na Maksimiru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider