Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povratak protiv Red Bulla

BBB-i se vraćaju na Sjever: 'Bez obzira na sve, moramo biti uz klub kad je najteže'

Dinamo u četvrtak igra utakmicu Europa lige protiv austrijskog Red Bulla na Maksimiru, a svoj povratak na sjevernu tribinu najavili su Bad Blue Boysi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Boysi se vraćaju na sjevernu tribinu maksimirskog stadiona. Nakon bojkota Istoka zbog policijske torture i neviđenih pregleda, najžešći navijači Dinama odlučili su se vratiti na Sjever.

300-tinjak Bad Blue Boysa je u petak ispod zapadne tribine održalo miran prosvjed protiv aktualne Uprave Dinama i izvršnog predsjednika Zdravka Mamića. Povod okupljanja je bila pucanjava u Dubravi u kojoj su ranjena dva člana Bad Blue Boysa.

''Bez obzira na sve probleme, moramo kao prava dinamova vojska biti uz svoj klub sad kada je najteže. Ovo je naša prva domaća europska utakmica nakon dugo vremena, stadion godinama čak i na europskim utakmicama zjapi prazan, a iako je to pokazatelj što Istok i Zapad misle o trenutnom vodstvu kluba i putu kojim klub ide, mi smo izostajali ipak iz drugih, opravdanih razloga. Sada je došlo vrijeme da svojim prisustvom damo do znanja svima da Sjever živi i da je uz svoj klub. Prazne sjedalice i slijeganje ramenima neće promijeniti ništa nabolje, ništa nam neće s neba pasti u krilo i za svoj klub moramo svi zajedno podmetnuti leđa onda kada treba'', stoji na službenoj stranici Bad Blue Boysa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider