Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Plavi pakao

BBB-i ove nedjelje spremaju ludnicu u Domu sportova

Futsal Dinamo sprema novi spektakl, ovog puta u legendarnoj Dvojci Doma sportova.

Malonogometni klub Futsal Dinamo ovu nedjelju, 12. listopada u 19 sati kreće s natjecanjem u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Protivnik je klub iz Siska – malonogometni klub Siscia, a ako je suditi po dosadašnjim utakmicama Futsal Dinama, može se očekivati atmosfera dostojna najvećih europskih sportskih natjecanja.

Nakon spektakularnog predstavljanja kluba početkom rujna na Šalati, MNK Futsal Dinamo je krajem rujna u popunjenoj dvorani u Sutinskim vrelima odigrao prijateljsku utakmicu kao pripremu za nadolazeće prvenstvo. Iako je protivnik Potpićan iskusna momčad, rezultat je bio neriješen (2-2) što je vrlo pozitivan rezultat s obzirom na to da je Futsal Dinamo tek krenuo u natjecanje.

Službeno natjecanje Futsal Dinamo dočekuje pojačan dolaskom Matije Đulvata donedavnog kapetana Alumnusa, prvaka Hrvatske i bivšeg reprezentativca sa 75 nastupa za Hrvatsku.

„Očekujemo da se u ovoj utakmici naši igrači predstave u najboljem svijetlu te pokažu kako su spremno dočekali početak prvenstva. Momčad Siscije je jak protivnik i naši igrači će dati sve od sebe kako bi izašli kao pobjednici. S obzirom na prepune tribine na prethodnim prijateljskim utakmicama, očekujemo vjetar u leđa s tribina jer će nam na službenoj utakmici biti itekako potreban. Želimo još više navijača, i još bolju atmosferu!“, rekao je Mate Čuljak, trener malonogometnog kluba Futsal Dinamo.

Ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 20 kuna, dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 svakim radnim danom od 10 do 20h. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice, ali savjet je da požurite zbog velikog interesa...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider