Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Njemački Kup

Bayern, Wolfsburg i Borussia (M) sigurni, poraz Werdera

Nogometaši Wolfsburga, Bayerna iz Muenchena, Borussije iz Moenchengladbacha, te Arminije iz Bielefelda plasirali su se u četvrtfinale njemačkog Kupa u srijedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako su se pridružili Borussiji iz Dortmunda, Koelnu, Hoffenheimu i Bayeru iz Leverkusena koji su do tog uspjeha stigli još u utorak.

Bayern je na svom terenu svladao drugoligaša Eintracht iz Braunschweiga sa 2-0 golovima Alabe (45+1) i Goetzea (57), istim su rezultatom kao gosti uspješni bili Borussia Moenchengladbach protiv četvrtoligaša Kickersa iz Offenbacha, a strijelci su bili Kruse (52-11m) i Herrmann (83), te Wolfsburg protiv drugiligaša RB Leipziga pogocima Caligiurija (20) i Klosea (57), dok je jedino inenađenje priredila Arminia svladavši na svom terenu Werder iz Bremena sa 3-1. Junglas (32, 84) je bio dvostruki strijelac za Arminiju, a jedan je pogodak dodao Schuppan (57), dok je jedini gol za Werder postigao Fritz (76).

U susretu između RB Leipziga i Wolfsburga Ante Rebić odigrao je drugo poluvrijeme za domaće, dok Ivan Perišić nije konkurirao za nastup u sastavu gostiju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider