Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dva pogotka thomasa

Bayern uvjerljivo slavio protiv Bayera uz dva jedanaesterca

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 3. kola njemačke Bundeslige nogometaši Bayerna s uvjerljivih su 3-0 svladali Bayer Leverkusen...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Pepa Guardiole načela je "apotekare" u 26. minuti, kad se Douglas Costa nakon sjajnog prijema dugog dodavanja sjurio u kazneni prostor po lijevoj strani, ubacio u peterac gdje je Thomas Mueller samo postavio nogu za vodeći pogodak. Bio je to rezultat prvog poluvremena, a u drugom dijelu su Bavarci postigli još dva pogotka iz kaznenih udaraca.

U 60. minuti, nakon prekršaja na Vidalu, siguran realizator s bijele točke bio je Thomas Mueller. Deset minuta poslije Hilberta je lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru, a ovoga puta loptu je u mrežu poslao Arjen Robben za konačnih 3-0 i svoj prvi pogodak u novoj sezoni.

Nogometaši Koelna preokretom su došli do domaće pobjede 2-1 nad HSV-om, nakon što je momčad iz Hamburga vodila do 76. minute.

Vodeći pogodak za goste postigao je Holtby u 47. minuti, ali HSV nije izdržao do kraja utakmice. U 76. minuti izjednačio je Hosiner, a u 80. minuti konačnih 2-1 postavio je Modeste iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Emir Spahić te za prekršaj zaradio i crveni karton. Ivo Iličević odigrao je cijelu utakmicu za HSV, a Ivica Olić nije ulazio u igru.

Stuttgart je doživio još jedan uvjerljiv poraz. "Švabe" su na njihovom terenu s čak 4-1 isprašili nogometaši Eintrachta iz Frankfurta i zalijepili ih za dno ljestvice bez ijednog boda iz tri utakmice s gol-razlikom 4-10.

Dinamov suparnik u Ligi prvaka na vrhu je ljestvice Bundeslige s maksimalnih devet bodova iz tri utakmice i gol razlikom 10-1.

Rezultati 3. kola:

Koeln - HSV 2-1

Augsburg - Ingolstadt 0-1

Darmstadt - Hoffenheim 0-0

Mainz - Hannover 3-0

Stuttgart - Eintracht 1-4

Bayern - Bayer Leverkusen 3-0

Wolfsburg - Schalke 3-0

Nedjelja, 30. kolovoza:

Borussia Dortmund - Hertha (15.30)

Werder - Borussia Moenchengladbach (17.30)

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider