Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Schalke ima sličan problem

Evo zašto se Bayern 'tuče u glavu': Zbog toga gube silne milijune!

Allianz Arena bit će povećana sa 71,000 na 75,000 mjesta za utakmice domaćeg prvenstva i Kupa zbog velikog interesa navijača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački nogometni prvak Bayern objavio je u petak kako je povećao kapacitet svog stadiona, Allianz Arene sa 71,000 na 75,000 mjesta za utakmice domaćeg prvenstva i Kupa.

Povećanje kapaciteta još moraju odobriti gradske vlasti u Muenchenu, ali u Bayernu su uvjereni kako će dobiti "zeleno svjetlo" i prije utakmice 1. kola nove sezone Bundeslige u kojemu će za dva tjedna ugostiti Wolfsburg.

Za međunarodne utakmice kapacitet Allianz Arene povećan je sa 67,800 na 69,344 mjesta. Očito je da je Bayern, s obzirom na interes navijača, napravio premali stadion, odnosno da nisu dobro procijenili kakav će efekt izazvati izgradnja novog stadiona.

Sličnu pogrešku napravio je i Schalke koji je izgradio stadion sa šezdesetak tisuća mjesta, a na svakoj utakmici mogao bi bez većih problema napuniti stadion od 80.00 mjesta. Kad to pomnožite s prosječnom cijenom ulaznica, dobit ćete golemu cifru koja bi lijepo sjela u blagajnu. (I.M./Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider