Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzdignute glave

Bavarci ne gube nadu: 'Mi smo Bayern, možemo do 4-0 i finala'

Bavarci se nisu uspjeli obraniti na Camp Nou i nalaze se pred ispadanjem iz Lige prvaka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svemu tome najviše je kumovao sjajni Messi, ali i igra Barcelone koja je u ovoj kalendarskoj godini praktično nezaustavljiva. Veličanstveni trojac MSN vodi Katalonce prema Berlinu, a od njih je jedino Suarez zakazao protiv Bayerna.

Rakitić asistent za gol o kojem priča svijet: 'Hvala Bogu što imamo Messija'

Messi: Očito imam nešto protiv Boatenga; Neymar: Messi? Svi vi to znate

Međutim, kad imate takve individualce u svojim redovima onda nema puno razloga za brigu. Bayern je bačen na koljena, ali vjeruje u povijesni preokret.

''Vjerujem da možemo doći do finala. Ako brzo zabijemo prvi pogodak, možemo pobijediti 4-0. Već smo pokazali što možemo kod kuće. Jednostavno moramo vjerovati'', mišljenja je Benatia.

No, Barcelona nije Porto i Messi nije Jackson Martinez. Preokrenuti 3-0 bio bi podvig ravan čudu, pogotovo protiv ovakve katalonske momčadi.

''Kada je Messi odlučio ubrzati stvari, napraviti razliku, onda je to i učinio. Dočekao je svoj trenutak'', izjavio je stoper Bayerna.

''Nije lako igrati ovdje, ali mislim da nismo zaslužili izgubiti 3-0. No, mi smo Bayern i zadržat ćemo glave uzdignute'', zaključio je Thomas Müller, koji je protiv Barcelone upisao 300. nastup za klub iz Münchena u svim natjecanjima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider