Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
jedan od najboljih suradnika

Barišić suznih očiju zavapio: Nadam se da ćemo Zdravko i ja opet raditi zajedno

Reprezentativna knjiga pod naslovom 'Dinamo - povijest i zlatnih deset godina', autora Miroslava Tomaševića, predstavljena je u ponedjeljak javnosti u loži Maksimir.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Knjiga ima 530 stranica i obuhvaća razdoblje od osnutka kluba 1911. godine do današnjih dana, s naglaskom na posljednje desetljeće kluba koje je, po rezultatima, bilo najuspješnije. Posebno sam ponosan što je u knjizi prvi put predstavljen i originalni statut 'Građanskog' iz 1911. godine, ulaznica s prve UEFA utakmice iz 1958. godine, kao i fotografija u boji pobjednika Kupa sajamskih gradova koju nam je iz osobne arhive ustupio igrač te slavne generacije Filip Blašković", rekao je autor predstavljajući knjigu.

O knjizi su govorili počasni predsjednik Dinama i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić te aktualni predsjednik kluba Mirko Barišić koji je izrazio žaljenje što "s nama nije jedan od mojih najboljih suradnika Zdravko Mamić koji je ugradio sebe u sve uspjehe modroga kluba".

"Nadam se da ćemo uskoro ponovno raditi zajedno", istaknuo je suznih očiju Barišić.

"U zadnjih deset godina otkad sam se vratio u Dinamo bio sam igrač, sportski direktor i trener i želio bih da Dinamo u idućih sto godina bude uspješan kao što je bio u tih deset posljednjih godina", rekao je Zoran Mamić koji je na svim svojim dužnostima osvojio čak 20 trofeja.

Nakon predstavljanja knjige prikazan je i 70-minutni film Ivice Blažička o posljednjih deset godina modrog kluba pod nazivom "Dinamovih 10".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider