Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Hoće li ostati?

Barcin as napao čelnike kluba: Novac nije problem, ne poštuju me!

Nastavlja se povuci-potegni oko novog ugovora, a iz prikrajka vrebaju PSG i Manchester City.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su se mediji raspisali o odlasku Danija Alvesa (32) iz Barcelone, sam je Alves izašao pred novinare kako bi smirio duhove uoči finala Lige prvaka.

"Trenutačno razmišljam samo o finalu i do srpnja ostajem igrač Barcelone. Imam dosta opcija, a nadam se da je jedna i ostanak u Barceloni", kazao je Dani Alves i potvrdio kako PSG nije jedna od opcija.

"Uopće ne razmišljam o novcu, problem je što me neki ljudi iz uprave ne poštuju. Vjerujem da sam igrama dokazao svoju vrijednost, a ako se klub s time ne slaže, otići ću nakon finala", rekao je Alves koji je u sedam sezona u Barceloni od većih trofeja osvojio pet naslova prvaka te po dva puta Kup kralja i Ligu prvaka.

Alves je u Barcelonu stigao iz Seville u ljeto 2008 za odštetu od 35 milijuna eura. Nakon što je u prve tri sezone na Camp Nouu Barcelona s njim u momčadi polučila fenomenalne rezultate, ponuđen mu je 2011. četverogodišnji ugovor koji istječe ovo ljeto, a kojim je po sezoni zarađivao sedam milijuna eura.

Katalonski mediji pišu kako Barcelona nema ništa protiv novog ugovora Alvesu, ali s novim, bitno manjim primanjima za igrača. Kako će se cijela priča rasplesti vjerojatno ćemo doznati tek iza finala Lige prvaka, a zasad treba istaknuti kako su među najzainteresiranijim klubovima za dovođenje Alvesa PSG i Manchester City, kojima ne bi bio problem dati Brazilcu veliku plaću s obzirom da bi ga doveli besplatno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider