Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mutni poslovi

Barcelona izigrana? Ljutiti i uvrijeđeni Katalonci tuže Santos

Barcelona je 2013. godine dovela Neymara iz Santosa i tada je s klubom imala nekakvu vrstu dogovora koja je sada navodno prekršena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju brazilskog Globo Esportea čelni ljudi Barcelone iznimno su ljuti i spremaju tužbu protiv tamošnjeg kluba Santosa koji je navodno prekršio dogovor potpisan s Kataloncima. Naime, Santos se kada je prodavao Neymara Barceloni (navodno) obvezao dati pravo prvokupa i mogućnost veta na transfer svoja tri velika talenta između kojih je bio i Gabriel Barbosa Almeida, poznatiji kao Gabigol, koji je završio u redovima milanskog Intera.

Talijani su veliku nadu brazilskog nogometa, kojeg mnogi vide kao novog Neymara, doveli prije koji dan za 30 milijuna eura. Međutim, kada je Neymar dolazio u Barcelonu 2013. godine jedna od stavki u ugovoru bila su i prava na nadolazeće talente u brazilskom klubu.

Barcelona se prodajom Gabigola u Inter smatra izigranom te je spremna i tužiti Santos zbog prodaje. Katalonci su na samom kraju prijelaznog roka doveli Paca Alcecara, iako je navodno Neymar zagovarao dolazak Gabigola, zbog čijeg nedolaska je u konačnici bio i ljutit.

S obzirom na to koliko je 'mutan' bio transfer Neymara u Barcelonu teško je reći ima li i u kojoj mjeri istine u ovome.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider