Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Izađi i reci"

Barca pritisnula Neymara uz zid: Odluka pala, svi čekaju današnju presicu

Čelnici Barcelone traže od Neymara da što prije javno izrijekom potvrdi kako ostaje na Camp Nouu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Slučaj Neymar“ navodno bi mogao biti razriješen danas poslijepodne, javlja Mundo Deportivo najnovije informacije koje stižu iz SAD-.a, gdje se Barca nalazi na pripremama za novu sezonu.

Barcelona je zakazala press-konferenciju u 15.30 po srednjeeuropskom vremenu, a na kojoj bi se uz trenera Ernesta Valverda mogao pojaviti i Neymar, zvijezda Barcelone oko koje se posljednjih dana podignula velika prašina. To je pretpostavka katalonskog dnevnika i ne znači da će se dogoditi.

Nakon što je Gerard Pique na svojem Twitter profilu objavio znakovitu poruku, navodno čelnici Barcelone zahtijevaju od Neymara da što prije izrijekom potvrdi da ostaje na Camp Nouu i time zatvori sve spekulacije oko mogućeg prelaska u PSG.

Ako se danas pojavi na presici, imat će priliku to i učiniti. U isto vrijeme katalonski Sport, koji je i pokrenuo cijelu priču, a koja se pokazala istinitom, iako su je Barcelona i njezin bilten Mundo Deportivo u početku žestoko nijekali, piše kako Neymar još uvijek nije prelomio te da je još uvijek sve moguće. Nema druge nego pričekati i vidjeti što će se dogoditi.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider