Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
400. gol Messija

VIDEO Barcelona pobijedila Valenciju, Suarez zabio nakon 54 sekunde

Barcelona je ostvarila važnu pobjedu u derbiju protiv Valencije golovima Luisa Suareza i Lea Messija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon kiksa u Sevilli Barcelona je uspjela slaviti u drugoj važnoj utakmici u uzbudljivoj završnici sezone. Na Camp Nouu pala je sjajna Valencia rezultatom 2:0, a gosti su promašili neke sjajne prilike među kojima je bio i 11-erac kojeg je obranio Bravo.

Fenomenalni Luis Suarez zabio je nakon samo 54 sekunde što je najbrži gol Barce u prvenstvu u posljednjih šest godina. Leo Messi je konačan rezultat postavio u posljednjoj minuti sudačke nadoknade što je bio njegov 400. pogodak u dresu Barcelone.

Iako se pobjeda Barce čini uvjerljivom, upravo je nevjerojatno što su sve igrači Valencije promašili na Nou Campu. Već u 1. minuti igre šokirao ih je pogotkom Luis Suarez na asistenciju Lea Messija, a u 10. minuti igrač gostiju Daniel Parejo je promašio kazneni udarac.

Valencia je promašila još pet izglednih prilika, pogodili su i vratnicu, a igrač utakmice bio je vratar domaćih Bravo. U zadnjim trenucima susreta Messi je s polovice igrališta krenuo sam prema vratima Valencije i postavio konačnih 2-0. Ivan Rakitić je ušao u igru u 46. minuti.

Barca vodi s 78 bodova, a Real Madrid, koji večeras dočekuje Malagu, ima 73 boda. Valencija je ostala četvrta s 65 bodova.
 

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider