Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gledaj i uživaj!

VIDEO Kakva majstorija čarobnog Messija: Evo zašto je najbolji igrač današnjice

Barcelona je pobijedila Espanyola 4:1 u 16. kolu Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvostruki strijelac za Barcelonu bio je Luis Suarez (18, 67), dok je treći pogodak postigao Jordi Alba (69), a četvrti Lionel Messi (90).

VIDEO Messi kao na igrici. I "Realov bilten" se naklonio geniju: „On nije s ovog svijeta“

Jedni pogodak za Espanyol postigao je David Lopez u 79. minuti.

Najspektakularniji trenutak utakmice dogodio se netom prije drugog gola. Andres Iniesta odigrao je pas za Lionela Messija na nekih dvadesetak metara od gola Espanyola, a onda je Argentinac krenuo u solo prodor.

Na malom prostoru prodao je jedan „tunel“ i u pravom slalomu promiješao četvoricu igrača Espanyola pa tukao vrhom kopačke. Diego Lopez je obranio, a na odbijenu loptu natrčao je Suarez i zabio je u mrežu.

Messi je za ovu akciju dobio velike ovacije, oko 80 tisuća navijača na Camp Nouu diglo se na noge skandirajući fantastičnom Argentincu, koji bi uskoro trebao produžiti ugovor s Barcelonom i dobiti najveću plaću u svijetu nogometa.

Četvrti gol Barcelone bio je malo remek djelo od akcije koju je efektno zaključio Messi. I opet je Camp Nou skandirao "čarobnjaku iz Rosarija", za mnoge najboljeg igrača svijeta barem u posljednjih desetak godina.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije ulazio u igru. Vodi Real s 37 bodova i utakmicom manje, Barcelona ima 34, a Sevilla 33 boda, dok je Espanyol ostao deveti s 22 boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider