Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
betis smlavljen

Kakvo otvaranje sezone za Barcu: Hat-trick Suareza, golčine Messija!

Barcelona je predvođena Lionelom Messijem i Luisom Suarezom očitala nogometnu lekciju Betisu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Barcelone silovito su krenuli u obranu naslova prvaka Španjolske. Oni su u 1. kolu na svom Camp Nou svladali Betis sa 6-2 (3-1). Prvi gol postigao je Arda Turan (6), dva je zabio Lionel Messi (37, 58), a tri Luis Suarez (42, 56, 82), dok je oba gola za goste postigao Ruben Castro (21, 84).

Bila je to prava demonstracija moći Katalonaca. Akcije su bile milina za gledati, a pogotoke je vrijedilo vidjeli i po nekoliko puta. Posebno su impresivni bili svi pogoci Messija i Suareza, odnosno akcije i dodavanja za iste.

Argentinac je svoja oba pogotka postigao snažnim udarcima izvan 16 metara, dok je Suarez zabio fenomenalni pogodak iz slobodnjaka i jednom je majstorski pogodio suprotni kut iz natrčavanja. Kod drugog pogotka nije imao težak zadatak nakon što mu je Messi dodao savršenu loptu na svega par metara od gola.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za Barcelonu.

U petak su odigrana prva dva susreta nove sezone Primere, Deportivo je svladao Eibar sa 2-1, dok su Malaga i Osasuna odigrale 1-1. U subotu još igraju Granada - Villarreal i Sevilla - Espanyol, u nedjelju će na teren Sporting - Athletic, Real Sociedad - Real Madrid i Atletico - Alaves, a u ponedjeljak Celta - Leganes i Valencia - Las Palmas.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider