Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakl na Camp Nouu

Barca večeras predstavlja pojačanja: Debitirat će i Luis Suarez!

Petorica od osam ovosezonskih pojačanja Barcelone večeras će istrčati na Camp Nouu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona i meksički Leon večeras od 20.30 igraju prijateljski susret na Camp Nouu za trofej Joan Gamper. Riječ je o tradicionalnoj utakmici, nekad turniru, koja nosi ime po bivšem legendarnom predsjedniku kluba.

Ono što je važnije, Barcelona će večeras predstaviti pet od osam ovosezonskih pojačanja. Na Camp Nouu će debitirati Ivan Rakitić, vratari Bravo i Masip, Jeremy Mathieu te Luis Suarez kojem je dopušteno igrati prijateljske utakmice.

Marc-Andre Ter Stegen i Thomas Vermaelen zbog ozljeda će propustiti predstavljanje, a Rafinha je već igrao na Camp Nouu za prvu momčad dok je bio član Barcelone B.

Do otvaranja prvenstva protiv Elchea našeg Marija Pašalića ostalo je još šest dana. Luis Enrique izvest će kombiniranu momčad, a priliku bi trebali dobiti i svi koji će biti klupi.

Rakitić u prvih 11, brojne zvijezde na klupi

Ivan Rakitić će zaigrati od početka zajedno s Andresom Iniestom i Sergijom Busquetsom u veznom redu. To bi trebala biti standardna trojka u vezi. Leo Messi će u napadu imati Pedra na lijevoj strani i Rafinhu koji je vraćen s posudbe u Celti. Messi bi trebao po najavama biti desno, a mladi Rafinha u sredini napada.

Barta i Mathieu će biti stoperski par, na bokovima Dani Alves i Jordi Alba, a na golu bi trebao započeti Bravo.

Masip, Pique, Montoya, Mascherano, Luis Suarez, Xavi, Neymar, Sergi Roberto, Alex Song te igrači Barcelone B Munir, Samer i Grimaldo, trebali bi ući tijekom utakmice.

Vidjet ćemo hoće li Luis Enrique priuštiti navijačima ono što svi željno očekuju, trojac Messi – Neymar – Suarez u istom trenutku na terenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider