Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nude novi ugovor

Barca hladno odbila ponudu od 190 milijuna eura za Neymara!

Čelnici Manchester Uniteda poslali su ponudu od 190 milijuna eura za prijelaz brazilskog reprezentativca Neymara iz Barcelone na Old Trafford u sljedećem ljetnom prijelaznom roku, objavili su u ponedjeljak brazilski mediji Globo Esporte i ESPN.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Radi se o iznosu koji stoji u Neymarovom ugovoru s Barcelonom kao zaštitna klauzula. O bombastičnom prijelazu prvi su počeli pisati engleski tabloidi, a sad su se pridružili i brazilski mediji pozivajući se na neimenovane izvore. Prema njima, Barcelona je Manchesterovu ponudu od 190 milijuna eura odbila.

Neymar s europskim prvakom ima važeći ugovor do ljeta 2018. godine, s izlaznom klauzulom od 190 milijuna eura. No, katalonski div je u pregovorima s brazilskom zvijezdom o novom ugovoru kojim bi Neymara vezali za Camp Nou do ljeta 2020. godine. U taj bi novi ugovor bila ugrađena i povećana odštetna kaluzula od čak 250 milijuna eura.

Tehnički direktor Barcelone Robert Fernandez rekao je u nedjelju nakon utakmice u Bilbau kako katalonski klub nakon rastanka s Pedrom Rodriguezom, koji je otišao u Chelsea, više nema namjeru prodati nijednog igrača prve momčadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider