Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HNS otvorio istragu

Bandić osudio nerede, iznio prijedlog za Futsal Dinamo i Nacional

Čelni čovjek Zagreba oglasio se povodom nemilih scena koje su se dogodile u srijedu navečer.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak je izrazio žaljenje i osudio što je u srijedu derbi susret 17. kola malonogometnog prvenstva Hrvatske između Futsal Dinama i Nacionala u dvorani II Doma sportova bio prekinut zbog nereda na tribinama i ulaska Bad Blue Boysa na teren.

"Nažalost, dogodilo se to što se dogodilo. Smatrali vi to mladenačkim hirom, to nije dobro i ja to osuđujem. Pozivam dečke da si pruže ruku, ispričaju jedni drugima, popiju kavu i da se to više nikada ne ponovi. Ja mislim da tako trebamo rezonirati", poručio je Bandić.

Na pitanje novinara kako komentira što se nedavno zauzeo da Futsal Dinamo dobije svoje prostore u Domu sportova, Bandić je rekao da je reagirao kako gradonačelnik treba reagirati.

"Kada su dečki, koji su jedni od najboljih u Hrvatskoj, stasali, preskočili sve lige i došli to toga da se bore za prvo ili drugo mjesto, ja sam dao nalog Uredu za obrazovanje i našoj Ustanovi za upravljanje sportskim objektima da ih vrate da igraju u Domu sportova", rekao je Bandić.

Dodajmo kako je Hrvatski nogometni savez pokrenuo disciplinski postupak protiv Futsal Dinama kao organizatora utakmice.

"U fazi je prikupljanje nužne dokumentacije nakon čega će brzo biti donesena odluka o registraciji utakmice i odluke u disciplinskom postupku", poručili su iz HNS-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider