Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajdukov wonderkid

Hajduk najavio: Tretirat ćemo Balića kao kap vode na dlanu

Andrija Balić bio je na press konferenciji u Hajduku zajedno sa sportskim direktorom Goranom Vučevićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi Hajdukov veznjak, rođen 11. kolovoza 1997., dosad je pokazao dio svog vanserijskog talenta, a jučer je dogovorio produženje ugovora do ljeta 2018. godine.

"Odlično se osjećam, drago mi je da klub vjeruje u mene i nadam se da ću dobiti što više minuta na terenu. Želim osvojiti Kup i osigurati Europu, a onda i u nadolazećim godinama osvojiti prvenstvo", izjavio je Andrija Balić, jedan od trojca super perspektivnih igrača u Hajdukovoj prvoj momčadi (uz Elvira Malokua i Nikolu Vlašića) koje bi navijači željeli što češće gledati u početnom sastavu.

"U budućnosti bi sigurno mogli igrati sva trojica. S Nikolom sam igrao zajedno u svim uzrasnim kategorijama, još otkako smo bili djeca, a Elvira sam upoznao u B momčadi", optimistično će Balić na kojeg je vrlo dobar dojam ostavio trener Stanko Poklepović.

"Ima jako puno znanja i iskustva, sve zna o nogometu i može nas naučiti dosta toga."

Sportski direktor Goran Vučević izrazio je zadovoljstvo zbog dogovora s Andrijom i njegovom obitelji.

"Često smo o njemu znali govoriti kao o dragulju i briljatnom igraču, a tako ćemo ga i tretirati, kao kap vode na dlanu. Najavili smo da želimo riješiti ugovore naših najboljih igrača i evo to i radimo, a kao klub smo na dobrom putu", izjavio je Vučević koji ništa ne zna o navodnom interesu Rijeke za Hajdukova wonderkida:

"Nikakvu službenu ponudu Rijeke nemamo, to je sve što mogu reći."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider