Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obraćanje u pet točaka

Žestoki odgovor Higuainu: Vlasnik Napolija rigao 'vatru'!

I inače je poznat kao osoba bez dlake na jeziku pa mu nije dugo trebalo da se oglasi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije dugo trebalo čekati da se oglasi Aurelio de Laurentiis nakon što je na predstavljanju u Juventusu Gonzalo Higuain izjavio kako ga je Laurentiis natjerao na odlazak iz Napolija.

Kontroverzni vlasnik i predsjednik Napolija poznat je kao osoba bez dlake na jeziku, a to je pokazao i ovom prilikom, obraćajući se medijima povodom Higuainovih prozivanja.

"Čitao sam što je Gonzalo Gerardo Higuain izjavio na press konferenciji u Juventusu i želim komentirati onaj dio kada je, nakon što je izrazio zadovoljstvo što je stigao u veliku Juventusovu obitelj, rekao da sam ja glavni razlog zašto je otišao. Dugo sam i teško razmišljao o tome zaslužuju li takve riječi ikakav odgovor jer mislim da svi znaju što je prava istina, ali onda sam se ipak odlučio, čisto da ne bude zaboravljeno u budućnosti. Ovo je moj odgovor", naglasio je De Laurentiis i svoj odgovor proširio na pet točaka:

1. Ako je gospodin Gonzalo Gerardo Higuain bio jako ljut zbog moje blizine, trebalo mu je mnogo godina da to shvati, osim ako laže ili je izvrstan glumac. Ovo drugo bih isključio jer znam ponešto o glumcima (Laurentiis je inače vlasnik filmske kompanije Filmauro S.r.l.)

2. Proveli smo dosta vremena zajedno, čak i nedavno. Primjerice, bili smo cijeli dan 15. travnja u Rimu kod Disciplinske komisije kako bi smanjili njegovu kaznu od četiri utakmice usred utrke za osvajanjem Scudetta. Uvjeravam vas da je bio vrlo miran i nije pokazivao nikakvu netoleranciju prema meni, što mogu posvjedočiti i drugi ljudi koji su taj dan bili s nama.

3. Zašto njegov menadžer nikad nije pokazao nestrpljenje u onih nekoliko navrata kad smo razgovarali glede njegova novog ugovora? Da su bili toliko intolerantni onda ne bi provodili vrijeme sa mnom raspravljajući o novcu s dosta fleksibilnosti i razumijevanja.

4. Nije li njegovom menadžeru neugodno reći da Higuainovi suigrači nisu bili na visini zadatka nakon što su mu pomogli da postigne 38 golova? Izjavio je čovjek da su igrači Napolija smeće, a upravo je Napoli bio klub koji je kreirao najviše šansi u Serie A prošle sezone.

5. Opravdanja kako je transfer u Juventus moja krivnja predstavlja veliki nedostatak poštovanja prema svim Napolitancima. Da je imalo proučavao povijest ovog grada, onda bi znao da je Napulj prvi grad koji se sam othrvao nacistima bez pomoći Amerikanaca. Ako ste besramni, ove ljude možete izdati, ali ne možete im uzeti ponos.

De Laurentiis je svoje rekao, a vjerojatno će toga biti još, pogotovo ako se nakon ovih navoda oglasi i Higuain...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider