Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Simeoneove želje

Atletico potvrdio novi veliki transfer, a poznate su i ostale mete

Atletico Madrid postigao je dogovor s Real Sociedadom, te je putem svoje službene internetske stranice objavio da francuski reprezentativac Antoine Griezmann postaje novi igrač momčadi...

Real Sociedad je u početku zahtijevao 30 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula u Griezmannovu ugovoru, ali je na kraju pristao spustiti cijenu na 25 milijuna eura. Francuz će potpisati ugovor s Atletico Madridom čim prođe gotovo rutinski liječnički pregled, a recimo i da mu je njegov uskoro bivši klub zaželio sreću u nastavku karijere putem svoje stranice.

Antoine Griezmann je izdanak nogometne akademije Real Sociedada. U prošloj je sezoni u 35 nastupa u Primeri postigao 16 pogodaka i četiri puta asistirao.

Nakon što je u medijima odjeknula vijest da je trener Napolija Rafa Benitez potjerao Josea Callejona s treninga u nedjelju, za usluge španjolskog nogometaša odmah se 'prijavio' Diego Simeone.

Rafa Benitez je u nedjelju zbog nedovoljnog zalaganja izbacio Callejona s treninga, na što je odmah, prenosi španjolski AS, reagirao Atletico Madrid i krenuo u akciju ispipavanja situacije. Ukoliko su odnosi Callejona i trenera Beniteza uvelike zategnuti, Atletico bi mogao ponovno probati dovesti španjolskog napadača, kao što je to pokušao prije otprilike mjesec dana. Tada je 21 milijun eura glatko odbijen.

Spomenimo i da Simeone, prema pisanju AS-a, u vidu ima i drugog Španjolca, Santija Cazorlu, aktualnog člana londonskog Arsenala.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider