Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rehabilitacija već počela

Dobra vijest: Atletico objavio detalje Vrsaljkove ozljede

Najcrnje prognoze srećom se nisu obistinile.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šime Vrsaljko nije teže ozlijeđen. Objavio je to Atletico Madrid izvjestivši detaljnije o prirodi ozljede svog desnog beka i hrvatskog reprezentativca.

"Šime je podvrgnut obradi i rehabilitaciji. Doživio je djelomičnu rupturu stražnjeg križnog ligamenta. Potvrdila je to magnetska rezonanca, a radi se o unutarnjem lateralnom ligamentu lijevog koljena", objavio je Atletico.

S Vicente Calderona poručuju kako je prošao već niz testova ističući kako je započeo postupak rehabilitacije i fizikalne terapije.

Nisu se željeli istrčavati s prognozama povratka pa tako nigdje ne navode kad bi se 25-godišnji Zadranin mogao vratiti na teren, ali s obzirom na to da se radi o djelomičnoj rupturi jasno je kako su bile pogrešne one prvotne i najpesimistične prognoze koje su se govorile o šestomjesečnom izbivanju s terena. Ipak, jasno je kako moći zaigrati za Hrvatsku u dvije nadolazeće utakmice.

Podsjećamo, Vrsaljko se ozlijedio već u prvoj minuti nedjeljnog okršaja između Atletica i Seville, a zamijenio ga je Juanfran, čovjek kojeg je Šime praktički istisnuo iz početne jedanaestorice.

I dok je Diego Simeone miran po pitanju zamjene za Vrsaljka, Ante Čačić će u supervažnoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Ukrajine zaigrati na desnom beku s Tinom Jedvajem koji je po vokaciji stoper (doduše, znao je zaigrati na toj poziciji i u svom klubu Bayeru). Postalo je to jasno nakon današnje press konferencije na kojoj je Čačić poručio kako neće zvati nove igrače.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider